Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen thuis | Gratis verzending v.a. € 100,-

Advies? Mail: info@vinosbykees.nl

Kees Both

Over Vinos by Kees​

Mijn naam is Kees Both,

Kwaliteitswijnen die toch betaalbaar zijn. Met dat ideaal besloot ik om op 9 november 2020 Vinos by Kees op te richten. Een webshop waarmee ik horecazaken en andere wijnliefhebbers wil voorzien van topniveau wijnen, zonder daarvoor te diep in de buidel te hoeven tasten.

Natuurlijk bezit ik zelf ook een grote voorliefde voor kwaliteitswijnen. Niet zo gek ook dat ik tijdens en na mijn opleiding aan de hotelschool in Bergen op Zoom, ook al ruim 7 jaar actief ben in de horeca. Op mijn portfolio staan zaken als: Havana, Zoet of Zout, Fletcher en Kruik. Het intensieve samenwerken met mijn collega’s en uiteraard de mooie wijnen hebben mijn liefde voor de smaak en sensatie verder aangewakkerd.

Een goede wijn is te herkennen aan haar smaak, oorsprong en uitstraling. Ik vind het belangrijk dat deze ervaring verder verspreid wordt. Om deze reden streef ik met VinosByKees naar een goede kwaliteit en prijs verhouding. Want een excellente wijn hoeft niet per definitie duur te zijn. Daarnaast hoop ik je met deze webshop een fijne service te bieden, waarbij de klant centraal staat.

Hopelijk kunnen wij u bij Vinos by Kees enthousiast maken over onze wijnen en diensten. Wil je meer informatie over deze zaken, stuur gerust een email naar info@vinosbykees.nl

Dit zeggen onze klanten:

Vinos by Kees juweeltjes in beeld.

Bevestig je leeftijd

Welkom op de website van Vinos by Kees. Om deze website te bezoeken dien je te bevestigen dat je ouder bent dan 18 jaar.

Ben je dat nog niet? Dan zien we je graag terug op je 18e verjaardag!