Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen thuis | Gratis verzending v.a. € 100,-

Advies? Mail: info@vinosbykees.nl

Meest gestelde vragen VinosbyKees.nl

BEZORGEN:

Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd bij bestellingen boven de €100,-.

Bestellingen ontvangt u binnen één werkdag bij u thuis. Bestelt u in het weekend duurt het twee werkdagen voor uw pakketje wordt geleverd!
Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling geannuleerd.

MOGELIJKHEID, BETALEN MET IDEAL:

Uw kunt bij ons betalen via iDEAL. Bij betaling met iDEAL kunt u direct bij het plaatsen van uw bestelling de betaling voltooien bij uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Daarnaast bieden wij een extra voordeel, daar u vanaf bestellingen boven €100,- geen bezorgkosten hoeft te betalen, ook wanneer het aflever adres zich bevind in de gemeente Goerree-Overflakkee is bezorging kosteloos.

RETOURNEREN:

Wanneer u wijnen wilt retourneren, dient u ons hiervan binnen 7 dagen na ontvangst van de producten op de hoogte te stellen. U dient de wijnen in originele staat en ongeopend terug te sturen!
U dient hierbij ook de dozen te gebruiken waarin wij u de wijn hebben geleverd. U kunt de producten tot 7 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht terugsturen. Het aankoopbedrag van de geretourneerde wijnen wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, teruggestort op uw bankrekening. Tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening zijn. Indien u producten wilt retourneren, dient u contact op te nemen met info@vinosbykees.nl.

HEEFT U VERDER NOG VRAGEN?

Stuur dan een e-mail naar info@vinosbykees.nl of bel van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 18:00 naar 0631755704

Bevestig je leeftijd

Welkom op de website van Vinos by Kees. Om deze website te bezoeken dien je te bevestigen dat je ouder bent dan 18 jaar.

Ben je dat nog niet? Dan zien we je graag terug op je 18e verjaardag!